Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Anordnade street race – 100 gripna

Större
Stäng
  • Genrebild. Foto: Pixabay
    Genrebild. Foto: Pixabay
  • Genrebild. Foto: Pixabay

En grupp med människor skulle anordna illegala street race, men polisen hade fått nys om saken. Det slutade med att 100 personer blev gripna.

För en tid sedan berättade Bytbil om illegal street racing i Hongkong som resulterade i att 45 bilar stoppades. Gruppen med bilar såg ut som en scen ur Fast & Furious. Nu är det dags för nästa scen, men den här gången på andra sidan Stilla havet, närmare bestämt i närheten av Atlanta, Georgia, rapporterar Carscoops.

Det var en tid sedan, som över 100 personer samlades på en parkeringsplats, för att förbereda illegal street racing, men längre hann personerna inte. Polis omringade nämligen platsen, lade ut spikmattor vid varje avfart och alla som polisen fick tag anklagades för vårdslöshet i trafiken. 

Minst 48 fordon bogserades bort från platsen, och fyra skjutvapen beslagtogs. Av de som arresterades var 75 personer vuxna, och anklagades för olika typer av brott. Även 26 ungdomar arresterades, deras föräldrar anklagades för att ha trotsat utegångsförbud. 

En Dodge Charger Hellcat lyckades fly från platsen, men följdes efter av polisen. Bilen förlorade sin stötfångare efter att polisen försöks stoppa bilen genom en ”polisknuff”. Till slut stoppades bilen. 

Anders Nilsson
anders.nilsson@schibsted.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com