Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

23-åriga rapparens Ferrarikrasch - med dubbeldäckad Londonbuss

Den kände brittiske rapparen Swarmz, 23, kraschade sin Ferrari i centrala London.
Hans Ferrari 488 GTB totalförstördes vid krocken med en buss – rapparen själv tycks ha klivit ur vraket oskadd.

Trots att hastigheten var begränsad till 30 km/h på platsen lyckades rapparen Swarmz Ferrari få närkontakt med en klassisk röd dubbeldäckad Londonbuss. Några minuter senare postade stjärnan bilder från omgivningarna på Instagram, dock inte från själva olycksplatsen. Så det är inte helt fastställd att det verkligen var Swarmz som körde sin Ferrari. Enligt polisen i London skadades ingen människa varken i Ferrarin eller bussen.

– Återstoden av Ferrarin på  Northumberland Avenue. Den förstörda bussen i bakgrunden, skriver en Twitteranvändare som postat bilder på olycksbilen.

En Ferrari 488 GTB är värd ungefär två miljoner i dag, i lätt begagnat skick. Bilen har en V8-motor på 670 hästkrafter och gör 0-100 km/h på tre sekunder. Toppfarten är 335 km/h. Swarmz tycks ha köpt bilen så sent som i lördags, om man ska tro hans Instagram-konto med över en miljon följare..

Swarmz mest spelade låtar har över 60 miljoner lyssningar på Spotify. Den brittiske rapparen är mest känd känd för sin reggae-infunderade musikalstil och har släppt hitlåtar som ”Next Up?” och ”Murda.” Hans video för ”Lyca” fick över 10 miljoner YouTube-visningar på bara sex månader.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com