Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

Redaktionen tipsar

Zlatan med i lanseringen av nya Volvo V90

Spelar in ny film tillsammans

Sedan samarbetet 2014 där Zlatan och Volvo gjorde en ny tolkning av den svenska nationalsången har många väntat på en comeback av det svenska fotbollsstjärnan i Volvosammanhang. Och nu är det dags igen, en ny film spelas in i samband med lanseringen av den nya Volvo V90.

På måndag den 30 maj träningsspelar Sverige och Slovenien inför kommande EM-slutspelet i sommar. Matchen direktsänds på Tv4 och i halvtidspausen, klockan 20.15, kommer Volvo premiärvisa sin nya reklamfilm med lanseringen av nya V90-modellen. På rollistan står då den svenska fotbollsproffset Zlatan Ibrahimović.

– Kampanjen kommer visa betydelsen av att våga tänka annorlunda och vara trogen sina värderingar. Här finns många likheter mellan Zlatan och Volvo. Volvo har inte kommit hit genom att göra som alla andra. Vi är förstås glada över att återigen ha möjlighet att arbeta tillsammans med Zlatan, säger Per Carleö, marknadsdirektör på Volvo Car Sverige.

Så var redo, på måndag kväll lär det skrivas och delas för fullt i sociala media.

Foto: Volvo
redaktoren@bytbil.com

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com