Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Ronaldos nya superåk - har bilar för över 110 miljoner

Här är stjärnans nya vardagsbil - med 800 hk

Här är fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldos nya vardagsbil. Ronaldo har slagit till på samma bilmodell som Per Gessle. McLaren Senna har 800 hästkrafter och kostar över 10 miljoner kronor.

I veckan var Ronaldo på besök i depån inför Formel 1 i Monaco och träffade Lewis Hamilton.Kanske var det därifrån inspirationen kom, för strax senare slog Ronaldo till på en ny superbil till sitt redan imponerande garage.

Den här gången blev det en McLaren Senna, superbilen med 800 hästkrafter som förenar suveräna banprestanda med gatlegala egenskaper. Senna är en superbil i ordets rätta mening och har ett racingchassi och en aerodynamik som gör att den går som ett strykjärn även i högre farter. Enligt uppgift är bilen Ronaldos nya vardagsbil till och från fotbollsträningarna.

McLaren Senna kostar över 10 miljoner kronor, och en av alla kända ägare är svenska popstjärnan Per Gessle.

Cristiano Ronaldo har råd för han är en av världens rikaste idrottsmän. Enligt vissa uppgifter tjänar stjärnan omkring en miljard kronor per år för reklam, sponsorintäkter och spelarlön från Juventus.

Ronaldo har också märkt ut sig för sin faiblesse för dyra bilar. I hans garage finns bland annat Rolls Royce Cullinan, Bugatti Chiron, Bugatti Veyron, Ferrari LaFerrari, Ferarri F12 TDF, Lamborghini Aventador, Porsche 911 Turbo S, Rolls Royce Ghost, Bentley Continental GT Speed, Aston Martin DB9 och en McLaren MP4-12C – förutom mer vardagliga bilar som Audi RS7 och några vanligare Ferrari-bilar.

Här ligger vår svenske stjärna Zlatan Ibrahimovic tydligt i skuggan, då han kör en simpel Volvo XC90 till vardags och bara äger fåtalet sportbilar, även om en Ferrari LaFerrari och en Porsche 918 Spyder är otroligt exklusiva bilar.

Per Gessle kommer dock inte långt efter Ronaldo då han äger en av världens mest exklusiva Ferrari-samlingar, med bland annat en Ferrari LaFerrari.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com