Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Volvo och Zlatan om den nya kampanjen

Våga tänk annorlunda är temat

Nu på måndag kväll premiärvisas det nya samarbetet mellan Volvo Cars och Zlatan Ibrahimović. Parollen ”Made By Sweden” gäller återigen när vi den här gången möter Zlatan i hans hemstad Paris under förberedelserna inför sommarens EM-fest.

Den nya kampanjen för nya Volvo V90 kommer att rulla ut över hela Europa under sommaren. En kampanj som ska visa betydelsen av att våga tänka annorlunda och vara trogen sina värderingar.

– Här finns många likheter mellan Zlatan och Volvo. Volvo V90 markerar en viktig milstolpe i Volvos transformation. Den visar det fokus Volvo har inom områden som design, hög säkerhet och smart funktionalitet. Vårt svenska arv har givit oss en särställning och gjort att vi känner en styrka i att gå vår egen väg. Vi har inte kommit hit genom att göra som alla andra, säger Per Carleö, marknadsdirektör på Volvo Car Sverige.

Zlatan själv berättar så här om kampanjen.
– Jag är glad över att jobba tillsammans med Volvo Cars igen. Jag har sett de nya bilarna, jag har kört och testat dem. Och jag tycker de är fantastiska. Precis som mig har Volvo gått sin egen väg och vågat tänka annorlunda. Förra kampanjen vi gjorde var bra, men den här gången är den Made By Zlatan, säger Zlatan Ibrahimović.

Kampanjen är ett nytt samarbete mellan Volvo Cars och Zlatan efter den framgångsrika kampanjen för Volvo XC70 2014 där Zlatan tillsammans med sin familj hämtade kraft i den svenska fjällvärlden. I filmen gjorde Zlatan en ny version av den svenska nationalsången signerad Max Martin, en version som då gick rakt upp i toppen av den svenska Digilistan.

Musik till filmen är specialskriven för Volvo Cars av Hans Zimmer, den världsberömde kompositören och producenten av filmmusiken bakom en mängd stora Hollywoodfilmer.

– Jag har alltid varit ett stort fan av svenska ikoner som Abba och Zlatan. I det här projektet med Volvo Cars och Zlatan har jag fått uppleva det bästa av Sverige. Att få arbeta tillsammans har verkligen varit givande, säger Hans Zimmer som bland annat belönats med en Oscar för filmmusiken till Lejonkungen men också gjort film till klassiker som Rain Man, The Rock, Gladiator, Batman Begins, Incepition och Pirates of the Caribbean. Men också till bilrullar som Days of Thunder och Rush.

Ikväll klockan 20.15 på Tv4 har filmen premiär, i halvtidsvilan mellan Sverige och Slovenien.

Foto: Volvo Cars
redaktoren@bytbil.com

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com