Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

"Volvon som ger mig dödsångest"

Läs Miltons ärliga – och desperata – annons på Blocket

En del säljare är närmast desperata på Blocket. Som Milton Hvid, från Surahammar, som så snabbt som möjligt vill bli av med sin Volvo V50.
– Jag testar att sälja eller byta bilen mot något som ej kräver att jag måste käka nervdämpande medicin så fort jag vaknar, skriver han i sin annons.

Man kan undra vad en Volvo V50 har gjort för ont och som får ägaren att närmast desperat vädja till folk att köpa den. Milton Hvid är ytterst utförlig i sin beskrivning av alla fel som bilen drabbats av – och i annonsens rubrik står det ”V50 som ger mig dödsångest”.
– Jag förbereder känsliga läsare på att läsningen kan bli ganska lång, skriver Milton.
Och här är en del av den digra listan över fel:
Aibraglampa lyser, styrservomotorn behöver kodas ihop med bilen, elhissar ur funktion, air condition kyler ej, bromsskivor fram behöver bytas, krockskada vänster bak, centrallås ur funktion…
– Jag tror det var allt, kan dock vara mer imorgon om jag har tur, skriver Milton med stor portion ironi.
– Ni som fortfarande läser annonsen vet att de flesta av felen hänger ihop. Byt rätt box, fyll på gas i ac:n, byt skivorna fram, spackla till och måla lite så har ni en duglig bil som står i 55000-65000 kronor.

Milton avslöjar vad han helst skulle vilja göra med sin bil:
– Jo, helst av allt skulle jag vilja sänka den arma stackaren i en väldigt djup sjö… Men det skulle inte vår allas Greta gilla samt att det vore ett miljöbrott.
– För er som ivrigt fortfarande läser med spänning och nyfikenhet kan jag säga att jag körde en diagnos och släckte alla lampor och nollade alla felkoder, det höll dock bara i två veckor. Tror att jag har kvar utskriften på koderna.
– Nu ska jag gå ner och kolla så den arma stackaren inte har självantänt.

Sugen på att köpa Miltons bil? Bra, då kan klicka in på annonsen här:

Se Miltons annons här

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com