Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Video: Backar ut från uppfarten – glider 137 meter ned för gatan

Glider vinkelrätt mot gatan

En person skulle hämta sin dotter och backar ut från uppfarten med sin bil, men inser inte att gatan är glashal. Bilen börjar då glida vinkelrätt mot gatan. 

Vintern har sitt fasta grepp om USA  och det har lämnat landet i väldigt kyliga förhållanden. För en tid sedan berättade Bytbil om en kvinna som skulle parkera sin Lincoln MKT i en backe. Men gatan var täckt av svartis, så när hon stannade, gled bilen ner för gatan.

Nu har historien upprepat sig, men i Nashville, Tennessee. Återigen är det en säkerhetskamera som har fångat förloppet. När videon startar är det en Ford F-150 som backar ut från dess uppfart. Men så fort bilen är ute på den branta gatan börjar den glida. Även den här gatan är täckt av svartis.

LÄS MER: Här är Koenigseggs drömbil – i rent guld och kolfiber

Så fort föraren vrider på ratten, börjar bilen sakta glida ned för backen och fortsätter glida vinkelrätt mot gatan. ABC hänvisar till när CNN pratade med föraren som sade att han skulle hämta sin dotter och insåg inte att det var en isgata, förens det var försent. 

Enligt föraren fanns en bil längre ned på gatan och han var orolig att han skulle glida in i bilen, men stannade lyckligtvis innan en kollision. Föraren uppskattade att han gled cirka 137 meter innan han fick stopp på fordonet. 

När han åter närmade sig gatan hade han lärt sig sin läxa och parkerade bilen nere på gatan. 

LÄS ÄVEN: Då kommer Lucid Air till Europa

Anders Nilsson
anders.nilsson@schibsted.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com