Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Saab 9-5 i fint skick – endast två ägare

Rullat drygt 16 600 mil • Har dragkrok

En Saab 9-5 årsmodell 2007 är en bland de mest populära bilarna på Bytbil just nu och har allt som allt rullat drygt 18 600 mil. 

Bytbil har tidigare skrivit om en Subaru Outback med fyrhjulsdrift som har en drös med hjälpmedel som ingår. Dessutom var det en av de mest klickade bilarna på sajten. Även en Volvo S60 med R-design var bland de mest populära bilarna för en kort tid sedan.

En bil som just nu är populär på Bytbil är en Saab 9-5 årsmodell 2007 som finns hos Bil City. Saab 9-5 är släkt med Opel Vectra och ersatte Saab 9000 som Saabs populäraste bil. Det var Saabs första kombibil sedan 1978. 

LÄS MER: Trimmad Toyota Supra – värdig Fast & Furious

Just det här exemplaret är första generationen av Saab 9-5 och har rullat 18 607 mil. Bilen har en tvåliters H-motor med turbo som går på E85 och genererar 180 hästkrafter. Den har en femväxlad manuell låda och är framhjulsdriven. Enligt Bil City är bilen i toppskick och har endaste haft två ägare.

Bilen är bland annat utrustad med ABS-bromsar, antisladd- och antispinnsystem, farthållare och färddator. Den har krockkuddar för både förare och passageraren fram, plus sidokrockkuddar. Den har även klimatanläggning med sätesvärmare fram, multifunktionsratt, CD-Stereo & CD-växlare, paket med AUX-ingång & telefon, plus dragkrok samt elhissar både fram och bak. 

Är du intresserad av bilen finns den hos Bil City i Örebro för 44 900 kronor. 

LÄS ÄVEN: Unik och lyxig Saab från 80-talet till försäljning

Anders Nilsson
anders.nilsson@schibsted.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com