Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Trimmad Toyota Supra – värdig Fast & Furious

Importerades från Japan 2008

En Toyota Supra importerades från Japan 2008 och har sedan dess trimmats så att bilen skulle vara värdig att medverka i Fast & Furious-filmerna.

För en tid sedan berättade Bytbil om en den riktiga bilen, en Toyota Supra, som Paul Walker använde sig av under inspelningen av Fast and the Furious. Om du vill ha en liknande känsla så kanske den här bilen är rätt för dig.

Hos QR Motor finns en Toyota Supra årsmodell 1994 och som är värdig Fast & Furious-filmerna. Bilen importerades från Japan 2008. Den är en bakhjulsdriven bensinare med en motor som är en treliters rak sexa.

LÄS MER: Populär Volvo – S60 med fyrhjulsdrift och R-design

Dynotech & Blenco  har sedan byggt och trimmat bilen så att den är mappad till 520 hästkrafter på hjulen. Dock är motorn byggd så att den ska tåla över 1 000 hästkrafter. Den har en V160 växellåda. De har bland annat lagt till 2JZ-GTE, Boostline wiseco turboaggregat, vevstakar från Wiseco, DP Kolvar 86.5, Bosch Motorsport 1200cc spridare, AEM luftfilter, Japspeed 13 raders Oljekyl kitt, samt D2-bromsar med 356 mm skivor fram och 8 kolvsok. 

Är man intresserad av Toyotan så finns den hos QR Motor i Kungsängen för 469 500 kronor. Hos dem finns även en Mitsubishi Lancer Evolution IX som Bytbil tidigare har berättat om. 

Anders Nilsson
anders.nilsson@schibsted.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com