Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Så hyllas Adam Alsing i ”Top Gear Sverige”

Programledaren Adam Alsing avled i coronaviruset den 15:e april. Det har varit ovisst vad som ska hända med stjärnans nya program Top Gear Sverige. Nu är det bestämt att programmet sänds – som en hyllning till Adam Alsing.
–  I vår stora sorg värmer det att se all omtanke och kärlek från omgivningen. Vi vill dela och minnas Adams varma glädje tillsammans med alla som har följt honom, säger familjen.

Den folkkäre programledaren Adam Alsing avled tidigare i våras i sviterna av Covid-19, och hela Sverige sörjer fortfarande den varma och glada programledarens tragiska bortgång. I vintras spelades Top Gear Sverige in där Adam var en av programledarna tillsammans med vännerna Marko ”Markoolio” Lehtosalo och Tony Rickardsson. Serien kommer att tillägnas Adam och hyllar hans sista tid som programledare.

– En nära vän och en fantastisk människa har tagits ifrån oss. Det känns som igår när vi var på inspelningarna och raceade tillsammans och delade bilminnen med varandra. Adam lämnar ett stort tomrum efter sig och han kommer föralltid att vara saknad, säger Marko Lehtosalo.

– Vi hade många härliga skratt tillsammans under inspelningen och han hade alltid full koll på läget, det var väldigt lättsamt och kul att jobba tillsammans. Det känns helt ofattbart att han inte finns med oss längre.

I samråd med Adams familj och vänner har det beslutats att Top Gear Sverige kommer att sändas som planerat, för att hedra och minnas Adam.

–  I vår stora sorg värmer det att se all omtanke och kärlek från omgivningen. Vi vill dela och minnas Adams varma glädje tillsammans med alla som har följt honom, säger familjen.

– Vi har haft en nära dialog med Adams närstående som har framfört deras önskan om att Top Gear Sverige ska sändas, för att minnas Adam. Vilket känns väldigt fint och vi har en samsyn kring att dela Adams värme och otroligt fina medverkan i serien, med hela det svenska folket, säger Axel Eriksson, innehållsdirektör Discovery Networks Sweden.

Top Gear Sverige är ett nordiskt samarbete mellan BBC Studios, Banijay Group, Nordisk Film TV och Discovery Networksmed premiär den 15 juni på Dplay och senare i höst på Kanal 5.

Gäster i programmet:
Peter Forsberg
Anja Pärsson
Per Morberg
Johanna Lind & Anders Bagge
Kajsa Bergqvist
Thomas Ravelli
Cecilia Forss
Mattias Särnholm

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com