Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Ropen skalla, tjänstebil åt alla!

Volvo i Sverige ordnar företagsbil åt alla sina 18 000 anställda - om de vill

Bilarbetarna på löpande bandet hos Volvo ska få tjänstebil. Alla som arbetar på Volvo Cars i Sverige får erbjudande om företagsbil – med extra testutrustning.
– Vilka är mest lämpade att utveckla våra bilar? frågar Håkan Samuelsson retoriskt på twitter.

Volvo Cars i Sverige har 18 000 anställda – nu får alla chansen att köra en företagsbil från sin arbetsgivare. Det avslöjar högsta chefen Håkan Samuelsson på twitter. Efter Sverige kommer fler länder att följa efter.

”Vilka är mest lämpade att hjälpa till med utvecklingen av hur användaren upplever våra bilar?. Vi kommer att erbjuda alla anställda i Sverige en företagsbil i ett nytt utvecklingsprogram. Andra länder följer efter”, skriver Håkan Samuelsson på Twitter.

Volvo Cars har de senaste månaderna kritiserats av tidningen Göteborgs-Posten för sin personalvård. Bland annat har tidningen skrivit om att stolar där personalen kan vila tagits bort, och att anställda beordras att jobba övertid varje helg.

Samtidigt har Volvo skapat många nya arbetstillfällen i Sverige genom sina enorma framgångar och upprepade säljrekord de senaste åren. Även under 2019 har Volvo Cars slagit försäljningsrekord, och nästa år är målet att sälja över 800 000 bilar.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com