Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Puttade ner sin födelsedagspresent i floden

Besviken över att han inte fick en Jaguar

Är det här årets mest bortskämda födelsedagsbarn?
När den unge mannen Akash från Indien fick en ny BMW i födelsedagspresent av sina föräldrar blev han så arg att han puttade ner bilen i en flod. Han hade nämligen förväntat sig en Jaguar istället.

Man kan tycka att en ny BMW 3-serie för ungefär 500 000 kronor är en hyfsad gåva på sin födelsedag. Men det tyckte inte en man vid namn Akash från norra Indien. Han blev så besviken på sina föräldrars present att han körde den splitternya bilen till en flod och puttade ner bilen i vattnet. Dessutom filmade han tilltaget – och nu har filmen fått blixtsnabb spridning över världen.
Skälet till det ytterst unika tilltaget var att han blev förbannad. Han hade förväntat sig en Jaguar för cirka 700 000 kronor istället.

Visserligen kände Akash en viss ånger när han såg bilen sjunka i vattnet eftersom han han anslöt till en grupp som försökte rädda fordonet. Men det visade sig vara för sent. BMW:n sjönk allt djupare tills bara bakluckan stack upp.

Polisen utreder nu händelsen, men folkets dom på nätet är hård. Här är två kommentarer som summerar tittarnas känslor:
”Dina föräldrar lärde dig uppenbarligen inte konceptet med att få en gåva”.
”Du borde ha sålt bilen istället och lagt pengarna på hundratals barns utbildning. De skulle ha blivit för evigt tacksamma. Men du missade den chansen.”

HÄR KAN DU FYNDA BMW M3

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com