Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Polestar på gång med ny modell?

Kryptiska bilderna på sociala medier

Större
Stäng
  • Källa: Instagram
    Källa: Instagram
  • Källa: Instagram

Några kryptiska bilder från Polestars vd, Thomas Ingenlath, har lett till spekulationer om att Polestar kan vara på gång med en ny modell eller ny version av Polestar 2.  

Ni vet det elektrifierade svenska prestandamärket Polestar. De kan vara på gång med en ny modell, om man får tro Instagram. Polestar 1 började säljas 2019, och nyligen anlände Polestar 2, och ytterligare bilar från det svenska märket kan vara på gång. 

Autoblog noterar att på senare tid har Polestars vd, Thomas Ingenlath, lagt upp några kryptiska bilder med några egendomliga hastag. Det har fått folk att att börja spekulera huruvida Polestar kan vara på gång med en ny modell.

LÄS MER: Toppbetyg till Polestar 2

Tittar man på bilderna ser Polestar 2 vid första anblick vara vilken Polestar som helst, med Performance paketet som finns som tillval. Hashtagen är intressant eftersom Ingenlath bland annat skriver hastag prototyp, men även tunning. Men hastagen som publicerades för några dagar sedan är bara ett enda mysterium: PS2BST 1(7). 

Ett rykte som har florerat är att Polestar skulle lansera Polestar 3, en coupé-liknande crossover som skulle lansera någon gång i år, men det har samtidigt inte funnits några tecken på att en sådan modell skulle introduceras någon gång i den snara framtiden. En annan teori är att det skulle kunna vara en version med ännu mer prestanda, eller bättre köregenskaper.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Thomas Ingenlath (@thomasingenlath)

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Thomas Ingenlath (@thomasingenlath)

LÄS ÄVEN: Dragrace: BMW M8 Competition mot Ford Mustang Shelby GT500 – och Polestar 1

Anders Nilsson
anders.nilsson@schibsted.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com