Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Ny Porsche 911 från Singer på Goodwood

Singer kommer till världens bästa garden party

Nästa vecka är det dags för Festival of Speed på Goodwood Estate i södra England. Superbilarna flockas till folkfesten. Amerikanska Singer kommer att visa upp en Porsche utöver det vanliga.

Till Goodwood Festival of Speed lär vi få anledning att återkomma. Evenemanget är en årlig folkfest med hundratusentals besökare. Men så här inför helgen bjuder vi på bildgodis från den amerikanska Porschetrimmaren Singer.

Los Angeles-baserade Singer har gjort sig kända för sina Porscherenoveringar, som med 90-talsmodellen 964 som bas bygger bilar med klassiska konnotationer. Den här gången är det så klart fråga om en bil ämnad för England och som ska visas upp på Goodwood Festival of Speed. Från utgångsmaterialet har tekniken tagit ett steg framåt i tiden, men utseendet är två steg tillbaka. För nog andas Singers skapelser sjuttiotal, i den bästa tänkbara bemärkelsen.

Just den här bilen, kallad Newcastle-bilen (gissa vart den ska levereras), har fått en fyraliterssexa, keramiska bromsar och nickelpläterade kolfiberkofångare – bara en sån sak! På insidan har sportstolarna i blått skinn fått sällskap av en instrumentpanel klädd i svart läder.

Bläddra bland bilderna och låt dig sugas in i formerna. Om du är som jag funderar du just nu på vilken bank du ska råna.

Jo just det. Singer Vehicle Design har förstås ingenting att göra med Dr. Ing. h.c.F. Porsche, AG. Bara så att du vet.

Foto: Singer Vehicle Design
redaktoren@bytbil.com

Daniel Östlund
daniel.ostlund@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com