Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Ny look för Lexus IS

Bilder på nya 200 T

Premiumbiltillverkaren Lexus visar upp sin uppdaterade IS-modell under bilsalongen i Peking. En tuffare front, ny interiör och nya färgalternativ är några av nyheterna.

Det första som slår en är den nya fronten som fått en ny bredare grill, och med de gigantiska luftintagen på sidorna tillsammans med de L-formade strålkastarna är det en rejäl facelift. Till det kommer också nya 17-tums fälgar samt två nya färgalternativ, Deep Blue Mica och Graphite Black Glass Flake, som ger modellen en uppdatering

Invändigt kommer det fler nya detaljer, som att multimedia-skärmen växt från 7” till 10,3” samtidigt som den högupplösta skärmen fått en ”Enter-knapp” på sidan för att komplettera, och förenkla, användarupplevelsen. Till det har instrumentpanelen uppdaterats men allt är inte digitalt och uppkopplad, Lexus presenterar även 2 nya mugghållare för törstige samt en analog klocka!

Motormässigt blir det inga nyheter den här gången, IS-modellerna kommer med 3 olika motoralternativ. Den bakhjulsdrivna IS 200t får en 2,0 liters turbomotor och en 8-växlad automatlåda.

Foto: Lexus
redaktoren@bytbil.com

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com