Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Kolla, Elon Musk kör Cybertruck till lyxkrogen

Firade Pedoguy-segern med flickvännen och filmstjärna

Här är Elon Musks nya upptåg: Tog nya Tesla Cybertruck ut i Los Angeles-trafiken.
Tesla-chefen firade sin seger i ”Pedoguy-målet” på lyxkrogen Nobu med sin flickvän Grimes och skådespelaren Ed Norton.
Bilen och Musk fick vittnena att tappa hakan och fångades på flera videofilmer.

Tesla Cybertruck är minst sagt svår att missa när den dyker upp i trafiken. Sent i lördags kväll fångade trafikanter bilen på film på flera ställen i trafiken i Los Angeles. Cybertruck ser både enorm och futuristisk ut jämfört med den vanliga trafiken.

Tillsammans med sin flickvän Grimes och några livvakter gick Musk på lyxkrogen Nobu i Los Angeles. Sällskapet färdades dit i Cybertrucken. Att säga att de väckte uppmärksamhet på parkeringsplatsen är en underdrift. Men Elon Musk vet hur man skapar PR. Kanske ville han fira att han vann förtalsmålet om ”Pedoguy” i slutet av veckan?

På restaurangen åt Elon Musk och Grimes middag tillsammans med skådespelaren Ed Norton. Efter middagen tog hela sällskapet plats i Cybertrucken och försvann ut i LA-trafiken med Elon Musk bakom ratten. Bilen är rejält stor, och Elon Musk klippte en plastkon på vägen ut.

Segern i förtalsmålet var inte den enda anledningen att fira. Cybertruck har passerat 250 000 förhandsbokningar. Även Elon Musks flickvän Grimes hade en roll i det omtalade premiäreventet för snart tre veckor sedan. Hon var den mystiska ”Cybergirl” som inledde hela eventet med att säga:

”Los Angeles, november 2019. Himlen är förorenad. Världen är beroende av olja, men vi är här för att erbjuda en lösning: Cybertrucken. Transportlösningen nr 1 för en cybergirl. Den största utvecklingen inom fordonsmode och -funktion. Jag presenterar nu min skapare”, sade hon innan Musk tog plats på scenen och eventet sedan spårade ur med krossade rutor.

Det har ifrågasatts om Cybertruck är legal för gatorna, men faktumet att Musk vågar köra den till en restaurang tyder på att bilen har funktioner både för backspeglar och vindrutetorkare.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com