Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Koenigsegg Regera till salu – på rumänska Blocket

Har bara gått 100 kilometer

Koenigsegg Regera är inte direkt en vanlig syn på vägarna.
Men har du några undanstoppade miljoner över kan ett nästan oanvänt exemplar bli ditt.
På rumänska Blocket säljs nu en Regera som bara färdats tio mil.

Redan i mitten på juni 2017 var det kört. Då hade alla 80 Koenigsegg Regera blivit tingade.

Sedan dess har det varit andrahandsmarknaden som gällt. Och nu får vi se ett exempel på vad världsrekordhållaren på 0-400 km/h går för.

Det är en annons på Autovit, Rumäniens motsvarighet till Blocket, som har kommit upp med en Koenigsegg Regera. Bilen, som producerades 2018, ska enligt annonsen ha använts i Tyskland, har varit med om noll olyckor och bara gått 100 kilometer!

Prislappen ligger på 4,3 miljoner euro, vilket betyder omkring 44 miljoner svenska kronor. Det är kanske inte ”årets deal” då säljaren alltså troligtvis begär lite mer än dubbelt så mycket som denne fick punga ut vid köptillfället.

Men det kanske det kan vara värt för att få en femliters V8 och tre elmotorer som ihop dundrar ut 1.500 hästkrafter och 2.000 Nm till bakhjulen.

Denna Regera är under juli månads avslutande dagar i gott sällskap på andrahandsmarknaden. För en vecka sedan sålde en norrman en unik Koenigsegg CCR Evo på både svenska och norska Blocket. Sen kom en superkonverterad Bugatti Veyron ”Full carbon edition” ut till försäljning på Platinum Cars i Norrköping.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com