Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Här försöker Arnold lura bilköpare

Se filmen när The Terminator gör kunderna arga

Men är det inte…Arnold?
Jovisst, men det inser inte bilkunderna när The Terminator agerar bilförsäljare under en dag.
Dolda kameran visar istället hur Arnold Schwarzenegger får kunder rejält irriterade när han försöker övertala dom att inte köpa en elbil.
Se filmen här.

– Köp ingen elbil, ta istället en bil som sprutar ut avgaser!
Bilförsäljaren ”Howard Kleiner” försöker i filmen på Youtube att vända elbilsfrälsta kunder till att satsa på bilar med förbränningsmotor. Och argumenten är minst sagt iögonfallande.
Men bilförsäljaren är i själva verket Arnold Schwarenegger, filmstjärnan och den före detta guvernören i Kalifornien, och filmen ett humoristiskt grepp för att få konsumenter att välja elbil.
Arnold Schwarzenegger har länge varit en miljökämpe. Ett flertal gånger har han uppmanat miljöaktivister över hela världen att skärpa sig och istället föra ut sitt budskap på rätt sätt.
– Det är dags att vakna upp och tala om det som verkligen är viktigt. Det som betyder något är att 25 000 människor dör varje dag på grund av miljöförstöringen, har Schwarzenegger basunerat ut.
– Folk berörs inte så mycket av att temperaturen ökar med två grader eller att havsvattennivåerna stiger. Det är bättre att gå på konkreta saker som att folk drabbas av cancer och att barn får problem med astma på grund av luftföroreningar, hävdar Schwarzenegger.

Sagt och gjort. Arnold klär alltså ut sig till ”Howard Kleiner” och försöker med alla medel få kunderna att välja ett mullrande avgasmonster.
– Vi är för överbefolkade på jorden. Bensinbilar släpper ut avgaser och avgaser minskar antalet människor, det är hela idén med förbränningsmotorer, säger Arnold till en förbryllad kund.
Eller vad sägs om det här argumentet:
– Är du trött på att tanka bensin? Varför då, att stå vid en bensinmack och hälla i bensin i bilen är ibland bättre än sex.

Filmen visar hur kunderna blir förbannade och ber att få tala med chefen på bilfirman. Då dyker Arnold upp – i en ny förklädnad.

Nu får vi se om Arnolds insats ökar försäljningen av elbilar.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com