Redaktionen tipsar

Här är Teslas nya suv-modell

Skickar dold hälsning i bilden

På torsdag är det världspremiär för Tesla nya suv Model Y. Tesla har släppt en ny teaserbild – och skickar en hälsning till de som försöker manipulera bilden.  ”Nice Try” kommer det upp på registreringsplåten om man försöker skruva upp ljusstyrkan.

För det mesta läcker nya bilmodeller ut i förväg. Även i fallet med Tesla Model Y cirkulerar det bilder som påstås vara den kommande modellen, men ingen vet säkert om de är äkta.

Det har i alla fall inte hindrat Tesla från att skicka ut en ny teaserbild på bilens front inför premiären på torsdag. Bilen ser ut som en ganska typisk Tesla, en mix mellan stor-suv:en Model X och nya Model 3. Bilden innehåller också en dold hälsning till de som försöker skruva upp ljusstyrkan och tjuvkolla på fler detaljer.

”Nice Try” framträder då som registreringsskylt.

Relativt lite är känt om den nya modellen, förutom att den delar ungefär 75 procent av komponenterna med Model 3 och blir endast 10 procent dyrare.
Under måndagen kom också beskedet från Tesla att de kommer behålla hälften av sina butiker, och att priserna på bilarna höjs med tre procent för att bekosta butikerna. Om det påverkar priserna i Sverige är inte känt.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com