Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Här är priserna för nya SEAT Ateca

Spansk SUV klar för beställning

SEAT Ateca kommer att få två utrustningsnivåer, Style och toppmodellen Xcellence. Ateca blir en SUV som får en viktig roll för den spanska tillverkaren i ett växande segment, berättar Per Brinkenberg, märkeschef på SEAT Sverige.

Nya SEAT Ateca lanseras i slutet av augusti men är nu klar för beställning, med ett pris från 209 400 kronor. Den nya SUVen erbjuds i flera olika varianter med såväl effektiva som starka turboladdade TSI bensin- och TDI dieselmotorer. Med effekt mellan 115 och 190 hästkrafter, fyrhjuls- eller framhjulsdrift och med manuell växellåda eller med den automatväxlade dubbelkopplingslådan DSG finns en version för alla behov.

SEATs första SUV erbjuder utrustningar som full-LED strålkastare, en bred uppsättning av assistans- och säkerhetssystem som den innovativa kökörningsassistenten och nya Emergency Assist samt ett paket med den senaste generationens infotainmentsystem med en åtta tum stor pekskärm och Full Link-uppkoppling. Två utrustningsnivåer med färger och högkvalitativa materialval för alla smaker kommer också att erbjudas – med Ateca XCELLENCE som toppmodell.

– SEAT Ateca blir en viktig produkt för oss på den svenska marknaden i ett segment som bara ökar och med ett pris från 209.400 kr på en mycket välutrustad bil kommer vi att attrahera såväl tjänstebilsföraren som privata konsumenter, säger Per Brinkenberg, märkeschef på SEAT Sverige.

 

Foto: SEAT
redaktoren@bytbil.com

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com