Redaktionen tipsar

Här är nya Volvo S60 och V60 Dynamic Edition

Ny design både in- och utvändigt.

Nu kan du få din Volvo S60 eller V60 med nya designdetaljer, Dynamic Edition, och vi går genom några av detaljerna här.

Till såväl sedanmodellen S60 som till femdörrars kombin V60 finns det nu möjligheter att komplettera inredning och utseende när Volvo släpper de populära modellerna i en Dynamic Edition.

– S60 och V60 är utvecklade för att ge en optimal körupplevelse. Vårt fokus för modellår 2017 Dynamic Edition är att vidareutveckla den vinnande konceptbilen med en kombination av nya designegenskaper, säger Björn Annwall, Senior Vice President, Marketing, Sales and Customer Service, Volvo Car Group.

Interiören i Dynamic Edition-versionen består av sportlädersäten i off black eller en mjuk beige ton, som kompletteras med ett svart innertak. Ratten kan beställas med uppvärmning och ska ha en kontrasterande design för att ge en snyggare interiör och tillföra en lyxig känsla. För den riktigt noggranna kommer även växelspaksdamasken att få en piff, med en kontrasterande söm. Till det kommer det att erbjudas två dekorlister: Milled Aluminium som standard och Piano Black som tillval.

Från utsidan sett kommer det att finnas fler färgval, däribland Mussel Blue och Luminous Sand som nyligen visats på nya Volvo S90, V90 och XC90. Vid introduktionen i Sverige kommer först 18-tumsfälgarna Tucan som tillval, senare kommer det även att finnas 17-tumsfälgar (Diamond cut Rodinia). Mer glans på modellerna är detaljer som inlägg i stötfångaren fram och bak, och i grillen, som är förstärkt med vågräta kromlister. Edition-modellerna kommer dessutom med integrerade avgasrör, infällbara sidospeglar och parkeringshjälp (bak) som standard.

Foto: Volvo
redaktoren@bytbil.com

Redaktören
redaktoren@bytbil.com
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com