Redaktionen tipsar

Första bilderna på nya Renault Captur

Nya generationen av succémodellen läckte ut av misstag

Lill-suven Renault Captur har gjort succé i hela Europa. Snart presenteras andra generationen av Captur. Men redan i dag kan du smygkolla – bilderna läckte ut flera månader för tidigt.

Renault Captur II skulle haft världspremiär på bilsalongen i Frankfurt i september. Men så blir det det inte, för redan nu har bilder läckt ut på nätet. Kvaliten är lite grumlig, men bilens utseende syns tydligt.

Bilen bär tydliga drag av första generationens Captur, som är en riktig succébil. Men Renault har moderniserat utseendet och försökt göra bilen lite sportigare.

Enligt Renaultblog kommer bilen i samma utföranden som dagens modell, men med olika kromdekorationer. Bilen får samma interiör som nya Renault Clio, en interiör som förstås domineras av en stor pekskärm, som på alla nya bilmodeller.

Captur II i uppges komma i fem olika utföranden: Life, Zen, Intens, Initial Paris och RS Line. Köparna kan välja mellan tre bensinalternativ: TCe 100, TCe 130 och TCe 150) och två dieslar: Blue dCi 95 och Blue dCi 115) Bilen kommer även som plug-in hybrid med 130 hk.

Konceptet med småbilssuvar är mycket populärt bland bilköparna och Renault var tidigt ute med Captur. När bilen börjar säljas på svenska marknaden är okänt, men en kvalificerad gissning är i början av 2020.

I bildspelet ser du även bilder på nuvarande modell, så du kan se skillnaden.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com