Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Bildextra: Nya McLaren 570 GT visas upp på hemmaplan

Dragplåster på London Motor Show 2016

Den brittiska supersportbilstillverkaren McLaren kommer till London Motor Show nästa vecka med flera modeller i montern. Den mest spännande är 570GT som får hemmapremiär. En modell som McLaren själva säger är för vardagsbruk. Jo ja tackar ja.

Nya 570GT gör brittisk debut och blir tillsammans med modellerna 570S Coupé och 540C Coupé en lyxig långdistans-modell från den McLaren. Den beskrivs till och med som ”Practical enough for everyday use” (översatt: praktiskt nog för vardagsbruk) och det låter trevligt. Det praktiska bagageutrymmet kommer man åt enkelt när glasskivan över bagageutrymmet öppnas på sidan. Topp. Inredningen och kupén innehåller ljusa och exklusiva material som tillsammans med panorama-glas-taket ger en öppen och avkopplande känsla i förarmiljön.

570 GT har utrustats med den egenutvecklade 3,8 liters V8:an med dubbelturbo. Kraften från de 562 hästkrafterna passerar den 7-växlade lådan och ner till bakhjulen.

I juli sommar får den första brittiska beställaren sitt exemplar, en bil som hon, han eller hen fått betala minst 154 000 pund för. Lite drygt 1,8 miljoner svenska riksdaler.

London Motor Show 2016 pågår mellan den 5 till 8 maj och över 40 bilmärken kommer att vara på plats för att visa upp 130-talet modeller. McLaren visar även upp 650S Spider och den sedan tidigare slutsålda 675LT Spider. Läs mer om programmet och utställarna på mässans hemsida thelondonmotorshow.co.uk

Foto: McLaren
redaktoren@bytbil.com

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com