Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Bilder: El-Jaggan släpps i trimmad version

Snabbare acceleration och titan-fälgar - då dyr är den

Trimma en elbil? Ja, nu börjar tuner-företagen lära sig hur det går till.  Lister släpper en Jaguar I-Pace med mer kräm i elmotorer och läckrare exteriör. 0-100 km/h går på 4 sekunder.

BOKA PROVKÖRNING AV I-PACE HÄR!

Jaguartrimmaren Lister är mest kända för att ordna mer klös i märkets förbränningsmotoer, men nu kommer de med en rivigare version av elbilen Jaguar I-Pace.

I-Pace har redan från start 400 hk och på något sätt har Lister ökat effekten rejält för accelerationen 0-100 km/h är sänkt från 4,8 sekunder till 4 sekunder blankt. I första hand är det en programuppdatering som skapat den extra effekten. Men bilen är också något lättad jämfört med standard-Jaguaren. Genom nya delar i kolfiber har bilen tappat 100 kg.

BOKA PROVKÖRNING AV I-PACE HÄR!

När det gäller exteriören har bilen fått en klassisk lackering i British Racing Green och de gula accenter som blivit Listers kännetecken. Interiört sett så är det ett exklusivare nappaläder som gäller på sportstolarna och det finns inte mindre än 60 läderfärger och 200 färger på sömmarna att välja mellan.

För att motivera prislappen på drygt 1,5 miljoner kronor har Lister också försett bilen med dyrbara detaljer i kolfiber. Motorhuv, stötfångare, spoiloser och diffusers är gjorde i kolfiber. Bilen har dessutom fått bredare skärmar, specialfälgar i titan och luftfjädring som gör att höja och sänka.

BOKA PROVKÖRNING AV I-PACE HÄR!

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com