Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Volvetten med 600 hk blir filmstjärna

Är med i nya Fast & Furious-rullen i augusti

I augusti har nya filmen i Fast & Furious-serien premiär: Hobbs & Shaw.  I en av rollerna: Volvetten från Sema Show.  Bilen är en Volvo Amazon 1963 med Corvette-motor på 600 hk

Receptet: En kraschad Chevrolet Corvette och en Volvo Amazon från 1963. Resultatet är en Volvette, Volvo V06. Bilen är byggd av programledaren Jeff Allen och har 600 hästkrafter och visades upp på Sema Show i Las Vegas ifjol.
Bilprofilen tog en vanlig Amazon från 1963 och satt kapen i chassit. Han letade länge innan han hittade den perfekta donatorbilen. Men till slut fann han en totalförstörd Chevrolet Corvette som fick donera både chassi och drivlina till Amazonen.
Nu kommer skapelsen i guld att bli filmstjärna.

I augusti har Hobbs & Shaw som är en spinoff på Fast & Furious biopremiär. De mänskliga huvudrollerna spelas av Dwayne Johnson och Jason Statham enligt de nya trailers som släppts. Men bilarna i filmen har varit en väl förborgad hemlighet fram till nu.

Envisa rykten och poster på Instagram pekar ut Volvetten som en av bilarna i den kommande filmen. Enligt autoclassics är det säkerställt från ”bakom kulisserna-inlägg” på Instagram att Volvetten skapad av Jeff Allen är med i filmen.: ”Mr. Toad’s Wild Ride” kallas bilen.

När det gäller bilens exakta roll i filmen får vi vänta på filmens premiär i augusti.


Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com