Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Svenske miljardärens pinsamma jättetabbe med Ferrarin

Anmälde bilen stulen - var felparkerad

Entreprenören och miljardären Torsten Jansson anmälde sin Ferrari GTC4 Lusso stulen och gick ut på Facebook. Sex timmar senare kom det fram att bilen var felparkerad och bogserats bort av Trafikkontoret.
– Jag skäms som en hund!!!!!! Ferrarin är hittad … den hade bärgats bort av Gatukontoret pga felparkering ….. Ber om ursäkt!!!!!, skriver han på Facebook.

Kände entreprenören Torsten Jansson trodde att hans Ferrari GTC4 Lusso var stulen när bilen var borta från Rödabergsgatan i Stockholm. Han gick ut på Facebook och larmade om bilstölden.

”Bilstöld! Denna Ferrari Lusso har stulits nång de sista 48 timmarna på Rödabergsgatan (korsningen Torsgatan) Vasastaden, Stockholm. Tipsa polisen om de sett något eller ser bilen.”

Bara några timmar senare uppdagades sanningen. Bilen var inte alls stulen, däremot hade den bogserats bort av Trafikkontoret efter att ha varit felparkerad. När allt uppdagades skämdes Torsten Jansson.

”Jag skäms som en hund!!!!!! Ferrarin är hittad … den hade bärgats bort av Gatukontoret pga felparkering ….. Ber om ursäkt!!!!!”, skriver han på Facebook.

Torsten Jansson är känd som den framgångsrika grundaren till koncernen New Wave Group som är börsnoterad. För några år sedan gifte han sig med tidigare ministern Ulrica Messing.

Det är inte första gången han är i hetluften med en Ferrari. Han har tidigare ägt en Ferrari Enzo och en Ferrari F50. En av hans livs sämsta affärer var att sälja bilarna.

– Jag sålde i och för sig bilarna för en miljon mer än jag köpte dem för, men sedan jag gjorde mig av med dem har värdet både dubblats och tredubblats, så det är min största tabbe i livet, säger han till Dagens PS.

Den nya Ferrari-tabben kommer inte långt efter, Torsten…

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com