Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

Redaktionen tipsar

Spana in Stallones Cadillac Escalade ESV som nu är till salu

Interiören påminner om en privatjet: "Sensationell"

Sylvester Stallone gör sig av med sin specialbyggda Cadillac Escalade ESV från Becker.
För några miljoner kronor kan filmstjärnans lyxåk bli ditt.

Att förmögna världsstjärnor åker runt i lyxiga, specialbyggda bilar är väl ingen nyhet. Däremot hör det inte till vardagen att de gör sig av med sina påkostade byggen. Åtminstone inte offentligt.

Men nu får vi se ett sådant exempel när filmstjärnan Sylvester Stallone, 74, väljer att göra sig av med ett av sina fordon. Varför han gör det är inte helt klart.

– Jag beställde min Becker ESV för ett specifikt syfte, men nyligen har förutsättningarna förändrats och jag behöver inte längre detta vackra fordon, säger Stallone i annonsen.

Bilen i fråga är en Cadillac Escalade ESV som byggts om till ett fullständigt lyxåk av välrenommerade Becker Automotive Design, som specialiserar sig på att bygga så kallade ”VIP-transporter”. Det är också detta företag som sköter försäljningen.

Stallones Escalade ESV är en halvmeter längre än originalet och har en interiör som liknar en privatjet. Fem säten finns i bilens passagerarkupé. Två av dem är extra rymliga och från dessa kan passagerarna titta på en 43-tums LCD smart tv som såklart kommer med ett hemmabiosystem. På andra sidan finns en mindre tv för de tre övriga passagerarna och benstöd till sätena fälls upp från golvet.

Fällbara bord i japanskt askträ fungerar utmärkt att ställa whiskyglaset på och bakom en lucka ställs karaffen prydligt in. Bilens inbyggda router, som rymmer två sim-kort, gör också att uppkopplingen är stabil nog för att streama långfilmer när rusningstrafiken sätter stopp för framfarten.

Sylvester Stallone vid sin Cadillac Escalade ESV.

Även dörrarna har förlängts för enklare på- och avstigning – vilket även ger bilen ett mer proportionerligt utseende.

Enligt Becker Auto Design finns det ”för mycket att lista” när det kommer till bilens interiör. Den ska fungera lika bra som biosalong som ett spelrum eller rullande kontor. Och under huven grymtar en 6.2-liters V8:a med 420 hästkrafter.

Om man ska tro annonsen har Sylvester Stallones Escalade ESV, som tillverkades förra året, bara rullat 160 mil. Men för den sakens skull släpps den inte billigt av ”The Italian Stallion”. Han begär 350.000 dollar för bilen, vilket motsvarar strax över tre miljoner svenska kronor. Samtidigt poängterar Becker Auto Design att den kostat cirka 3,5 miljoner kronor att tillverka.

– Elektroniken ombord och körkvalitén är oöverträffad. Jag hoppas att den nya ägaren får många år av uppfyllande användning av denna sensationella bil, säger Sylvester Stallone.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com