Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Premiär för Volvo S90 och V90 R-Design

Fastare chassi och nya designdetaljer

Nyligen presenterades Polestarpaketen till nya Volvo S90 och V90. Då var det fråga om trimning av drivlinan, R-Design fokuserar i stället på chassidynamik och designdetaljer.

Precis som Audi S-Line och BMW M-Sportpaket är R-Design Volvospråk för uppiffade standardmodeller snarare än superbilssväljande effektmonster. När nu nya S90 och V90 får R-Designpaket handlar det om fastare fjädring och ändrade utseendedetaljer.

Volvo säger att det ”avancerade sportchassit” ska ge ”en intensiv och förfinad körupplevelse kombinerat med enastående väghållning”.

Modellerna i R-Design-serien har ett nydesignat frontparti med dimljus som är integrerade i spoilern, ny grill och dekorlister i pianolack både fram och bak. Nya femekrade fälgar lackade i mattsvart kompletterar nyheterna.

Även insidan får smaka på förändringarnas vindar. Sportstolar med djupare skålning får samsas med en ny ratt och pedaler, mattor och dekorlister har bytts ut. Dessutom har ett nytt belysningspaket hittat in i kabinen.

Volvo uppger inga priser eller levaransdatum ännu, men har öppnat orderböckerna och tar gärna emot dina pengar redan idag.

Foto: Volvo Cars
redaktoren@bytbil.com

Daniel Östlund
daniel.ostlund@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com