Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Ögongodis: Nya BMW M-Performance

BMW vilar inte på hanen med nyheterna

Knappt har bläcket hunnit torka på artiklarna om nya 1-serien innan BMW skickar ut nästa nyhet. M Performance-versionen av samma bil. Finns att beställa redan i slutet av detta år.

Mindre än 24 timmar efter att BMW presenterade nyheten om 1-serie visar man upp M Performance-versionen av samma bil. Om de första bilderna gjorde dig köpsugen lär inte habegäret avta om du spanar in de här bilderna.

Paketet innebär inga motorförbättringar, men bilen ser läckrare ut på de flesta sätt.

Bland annat får bilen ventilerade skivor med fyrkolvsok som förkortar bromssträckan. För att få plats med de nya bromsarna är fälgarna förstås fetare. Och naturligvis är oken röda.

Även karossen har fått en översyn av M-gängets designers. En rad kolfiberdetaljer har tillkommit, bland annat en splitter i fronten, bakspoiler och sidesills.

Glöm mattlackerade ribbade BMW-njurar, här är ett nytt mönster som tar BMW-grillen till nästa nivå.

När det gäller interiören finns det en rad mindre detaljer som skiljer M-performance från den nyss lanserade standardbilen, men den stora skillnaden är sportratten med greppytor i alcantara. Bilar med automatlåda kan också få rattpaddlarna i kolfiber. Dessutom har trösklarna M-emblem och en spotlight projicerar M-emblemet på marken.

Nödvändigt? Nej. Läckert? Ja!

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com