Redaktionen tipsar

Modellen som är privatköparnas favorit

Säljer bättre än Volvo när privatpersoner väljer bil

Trodde du att Volvo var den mest sålda bilen alla kategorier i Sverige? Här är bilmodellen som säljer bäst när privatköpare själva får välja.  Just nu kan du välja bland ett antal attraktiva erbjudanden på svenskarnas favoritbil.

Volvo är överlägsen etta i Sverige när alla tjänstebilskunders nya bilar räknats in. Men när privatköpare väljer bil är det en helt annan modell som gäller.

SPARA ÖVER 30 000 KR PÅ POPULÄRA VW GOLF

Volkswagen Golf är den mest sålda bilen till privata bilköpare i Sverige just nu. Totalt har 1432 Volkswagen Golf köpts av privatkunder i år.

Och Volkswagen satsar hårt på att få ut många Golfar till privatkunder, bland annat är det en extremt populär bil att privatleasa. Just nu kan du köra en helt ny Golf för bara 2485 kronor i månaden om du utnyttjar de allra attraktivaste erbjudandena. Då handlar det om en Golf 1.0 TSI med den minsta bensinmotorn på 115 hk. Du har bilen i 36 månader och får köra 4500 mil.

Det handlar ändå om en ganska välutrustad bil som bland annat har AC, blåtand, pekskärm och trötthetsvarnare.

För dig som kör mer än 1500 mil per år eller kanske inte vet om du vill behålla bilen i tre år kan det vara mer förmånligt att äga bilen själv.

SPARA ÖVER 30 000 KR – HITTA DIN NYA GOLF HÄR

Då går det just nu att hitta bilen för 181 900 kronor hos BytBil, ett mycket slagkraftigt erbjudande, då bilens listpris hos Volkwagen ligger på 213 000 kronor.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com