Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Legos hån: ”Garanterat okrossbar”

Leksakstillverkarens nya modell gör succé på nätet

Här är Legos drift med Tesla nya Cybertruck. Danskarna postar bilden på twitter med texten.
– Evolutionen av pickup är här. Garanterad okrossbar.

Redan nu flera Legomodeller av Teslas nya pickup Cybertruck skapats. Bilen verkar lättbyggd med sina kantiga former. Nu tar Lego själva  byggandet ett steg vidare på Twitter. Danskarna ansluter sig till de 1000-tals som skämtar om Teslan i sociala medier.

Med en klar blinkning mot eventet där Elon Musk och Teslas chefsdesigner Franz von Holzhausen av misstag krossade bilens skottsäkra rutor publicerar Lego en bild av en kloss med hjul i sociala medier.

– Evolutionen av pickup är här. Garanterad okrossbar.

Efter missen i direktsänd tv har Elon Musk publicerat en ny film där rutorna håller när Franz von Holzhausen kastar stålkulor mot dem.

Trots alla skämt och memes i sociala medier har 250 000 personer runt om i världen betalat in de 100 dollar som krävs för att göra en reservation av Tesla Cybertruck. Och inte på flera år har en ny bilmodell blivit så omskriven som Teslan. Designen har jämförts med allt från DeLorean till Blade Runner.

Trots succén med ordrar har Teslas aktie sjunkit med över sex procent sedan före lanseringen av Cybertruck. Kanske hade marknaden hoppats på något mer traditionellt, kanske var det glasincidenten. Morgan Stanley rekommenderade dock aktien och spår att det är en av framtidens bästa tillväxtaktier och rekommenderar köp.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com