Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

Redaktionen tipsar

Jeremy Clarkson är tillbaka

Trailern för The Grand Tour någonting i hästväg

Inte förrän den 18 november kommer det första avsnittet av The Grand Tour att visas. Men trailern tyder på att det är väl värt att vänta på.

Det brittiska teveprogrammet Top Gear hostade till ordentligt och har väl aldrig riktigt lyckats återhämta sig från den snyting som programledaren Jeremy Clarkson utdelade i mars i fjol. I vägen för näven stod en stackars uppassare som misslyckades att ge Clarkson en stek till middag och följden blev en inställd teveserie, sparken för Clarkson och de två övriga programledarna, Richard Hammond och James May, valde att följa Clarkson ut i ovissheten.

Nu är de snart tillbaka i rutan. The Grand Tour heter trions nya projekt och premiären på internetkanalen Amazon Prime är annonserad till den 18 november. För att elda upp massorna inför premiären och få dem att öppna plånböckerna har The Grand Tour släppt en trailer med en tjuvtitt på vad vi har att vänta oss. Onekligen är det någonting i hästväg. Som vanligt då.

Explosioner. Massor av explosioner.

Explosioner. Massor av explosioner.

Förutom att Richard Hamster har skaffat väktarskägg då. För här finns allt vi har vant oss vid: biljakter, helikoptrar, ökensand, misstänkt hårfärgning och explosioner.

Foto: The Grand Tour/Youtube
redaktoren@bytbil.com

Daniel Östlund
daniel.ostlund@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com