Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Jaguar satsar på nya inropar- modeller

Vill locka nya kundgrupper i Sverige

Nu kommer Jaguar med flera billigare specialmodeller för den svenska marknaden. Bilarna heter Signature. Priserna är lägre än tidigare för att nå nya kundgrupper: För 3995 kr / mån kan du åka hem i en ny Jaguar.

Jaguar går på offensiven för den svenska marknaden och lanserar nya serien Signature som är bilar som specificerats uteslutande för den svenska marknaden och till de hittills lägsta priserna man sett på Jaguar i Sverige.

Inroparpriset för kombin Jaguar XF Sportbrake börjar på 366 300 kronor. Det är 75 000 kronor lägre än tidigare, och gör den till en allvarlig konkurrent till Volvo V90. Bilen blir möjlig att privatleasa för 3 995 kronor per månad för versionen med 180 hk och automatväxellåda.

– Hela fyra av fem sålda bilar i segmentet är kombibilar och tills nyligen har Jaguar endast kunna erbjuda en sedanmodell. Genom en repositionering av XF Sportbrake är vi för första gången i vår historia lika konkurrenskraftiga som våra konkurrenter i målgruppen både pris- och produktmässigt i alla viktiga säljkanaler, säger försäljningschef Anders Lundgren.

De bilar Jaguar riktar in sig främst på är BMW 5-serie och Mercedes E-klass.

– Vi har försökt att åstadkomma en enkel och logisk prisstruktur på XF Sportbrake”, säger Anders Lundgren.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com