Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

Redaktionen tipsar

Chevrolet Silverado 2500HD Alaskan Edition fixar snön

Precis vad du behöver i snökaoset

Chevrolet visar upp en variant på Silveradotemat som du behöver i dag. Alaskan Edition gör processen kort med snön på din uppfart.

Ligger det vita möglet i drivor utanför? Har du svårt att komma fram? Bytbildoktorn ska skriva ut ett recept på Chevrolet Silverado 2500HD Alaskan Edition åt dig.

Med kromade 20-tumshjul (extremt nödvändigt) och en snöplog i rostfritt stål (ser också coolt ut) är Alaskan Edition snöplogen som man vill synas i. Dessutom har den nivåreglering för att se till att snöplogen alltid ligger dikt an mot asfalten.

Alaska Edition, förra upplagan.

Wiki Commons

Alaska Edition, förra upplagan.

En extra stor generator levererar 220 ampere, undersidan har hasplåtar och golvet är gummiklätt för att snöslasket ska vara lätt att spola bort när arbetsdagen är slut.

Under huven finns en V8-diesel på 6,6 liter, 445 hästkrafter och – håll i dig – 1.234 Nm vridmoment. Snön kommer inte ha en chans utan kommer att krypa ihop i en hög bara du visar dig.

Foto: Chevrolet
redaktoren@bytbil.com

Daniel Östlund
daniel.ostlund@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com