Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

Redaktionen tipsar

Biltvätten tar 138 timmar

Borstfria programmet när man rengör en McLaren F1 GTR

I en nästan oanständigt närgången video får vi följa med när biltvättarna klär av en McLaren F1 GTR. Allt för att den ska bli perfekt inför utställningen.

McLaren F1 ses av många som den absoluta höjdpunkten i bilhistorien och tävlingsvagnarna är särskilt högt hållna. Skulle du gå ut bland radannonserna och köpa en McLaren F1 GTR skulle 100.000.000 kronor inte räcka. Hundra. Miljoner. Kronor. Alltså.

Så när den här F1:an skulle ställas ut på Pebble Beach tidigare i år körde den inte genom borsttvätten på OK. I stället fick teamet på bilvårdsfirman Ammo NYC i USA uppdraget att städa bort smuts och damm från den ovärderliga karossen. Och under den – de lyfter bort karossdetaljer för att komma åt varenda skrymsle.

Nope. Nope. Nope. Nope. Nope. Nope.

Nope. Nope. Nope. Nope. Nope. Nope. Nope. Nope.

Totalt tog tvättdetaljen 138 mantimmar att utföra – nästan en arbetsmånad, alltså. Förmodligen var fakturan ändå inget större problem för ägaren att hantera.

Foto: AMMO NYC/Youtube, Wiki Commons
redaktoren@bytbil.com

Daniel Östlund
daniel.ostlund@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com