Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Bilder på Cybertruck läckta

Ska enligt uppgifter försenas till 2023

Större
Stäng
  • Tesla Cybertruck skjuts upp till 2023. Foto: Tesla
    Tesla Cybertruck skjuts upp till 2023. Foto: Tesla
  • Tesla Cybertruck skjuts upp till 2023. Foto: Tesla

Tidigare den här månaden kom uppgifter om att Tesla Cybertrucks lansering skjuts upp till nästa år. Nu har bilder på modellen läckt ut på internet.

Tidigare i januari kom uppgifter om att den amerikanska elbilstillverkaren Tesla skjuter upp lanseringen av den nya modeller Cybertruck till 2023. Modellen har varit en snackis sedan den visades upp för första gången av Elon Musk 2019.

Nu verkar det som att bilder och video på en prototyp (eller produktionsversion?) av Cybertruck har läckt ut på internet. Bilen har svarta sidospeglar, plast runt hjulhusen instegslisterna, samt har en stor vindrutetorkare. Med andra ord är det en mer slutgiltig prototyp än den som visades upp för cirka tre år sedan. Dock har den fortfarande inga fysiska handtag.

Elon Musk sade på Twitter i början av december att bilen kommer ha fyra motorer: en på varje hjul, med oberoende och ultrasnabb vridmomentskontroll av varje enskilt hjul. Vi får se om det stämmer.

Officiellt har Tesla tillkännagivit två versioner av modellen, en med två motorer och en med tre. Den med tre motorer ska klara av 0-60 mph på 2,9 sekunder.

 

 

Anders Nilsson
anders.nilsson@schibsted.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com