Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Använder Teslan för att dra tanden

Pappans tilltag utlöser näthat - här är hans svar

Många nya ägare av Tesla Model 3 gillar att visa upp sin bil i sociala medier. Kanske gick Paul Rocchini ett steg för långt – nu anklagas han för barnmisshandel. Han använder Teslans nya funktion för att dra ut sin dotters mjölktand.

Allt Paul Rocchini ville göra var att visa upp funktionerna i sin nya Tesla Model 3 – men det slutar med att han nu anklagas för barnmisshandel.

Han använder Teslas nya självparkerande funktion ”Summon” för att dra ut sin dotters lösa tand. Efter att han lagt upp videoklippet på sociala medier har han mötts av raseri – men också en del hyllningar.

”Använder Tesla Summon för att dra ut min dotters lösa tand”, har han skrivit i beskrivningen till videon.
Han fäster tanden i Teslan med tandtråd och visar i kameran hur lös tanden är och knyter fast den i Teslan. Flickans mamma håller i hennes huvud. Och tandutdragningen verkar gå helt smärtfritt och dottern verkar tycka att det är kul.

Även fast hon ler efter utdragningen verkar många tittare tycka att det är för mycket och efter operationen har Rocchini och hans fru fått ta reaktioner som önskar dem dödsstraff för de de gjort.

Paul Rocchinis svar till näthatarna blev att de nog glömt hur deras egna tänder drogs ut när föräldrar knöt knutar på dörrar eller garderobsdörrar.

– Jag älskar min Tesla, men jag älskar min dotter ännu mer. Det är imponerande hur folk kan få en annan uppfattning utifrån en video. Om det hade varit en garderobsdörr i stället för en Tesla så hade det blivit noll kommentarer.


Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com