Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

5 bilannonser du inte får missa

Är det här 80-talets coolaste bil?

Sugen på att byta bil?
Här tipsar vi på BytBil om 5 härliga bilannonser.
Udda bilar eller fyndköp – missa inte våra tips.

Varje dag läggs 1000-tals bilar ut på Blocket och BytBil i hela Sverige. Allt från superbilar till vardagliga bilar. Annonserna är bland det mest lästa i motorsverige och varje bil har en historia att berätta. Här är några.

BMW 735i – 1984

2014 hästkrafter tror vi inte riktigt på, men väldigt fin är denna BMW av 7-serien av tidigt 80-talssnitt. 218 hk är nog mer med sanningen överensstämmande.  Extra pluspoäng för den mjuka härliga plyschklädseln och de feta BBS-fälgarna som ger bilen ett skönt stuk. BMW E23 producerades fram till 1986 och i dag finns det inte många exemplar kvar, och ännu färre i detta skicka. En riktig samlarbil för dig som gillar BMW.

Kolla in annonsen här

Tesla Model S – 2013

Sugen på en Tesla? Nu börjar de komma ner rejält i pris även i Sverige. Den här är visserligen 5 år gammal och har gått en bit. Men tänk hur mycket bränsle och CO2 du sparar på att slippa tanka. Men kanske är det tryggare att köpa en så dyr bil via en handlare? Många rapporterar dock att de kört sina Teslor långt över 20 000 mil utan krångel.

Kolla in annonsen här

BMW M5- 2019

Kolla in annonsen här

Tänk att det går att köpa nyaste BMW M5:an med 600 hästkrafter och hämta ut den direkt från handlaren, utan leveranstid. Den här kan man kalla bättre begagnat, har gått bara 10 mil. Uttagen två dagar innan bonus-malus, så du slipper den skyhöga skatten dessutom. Enda lilla haken är att du behöver 1,5 miljoner kr…

Ferrari F12 Berlinetta – 2014

Det här är en av Ferraris snabbaste gatbilar någonsin med 740 hästkrafter. Ändå är den relativt körbar i vardagstrafik. Det här exemplaret är extrautrustad med ett avgassystem som ger monsterljud och helt grymma fälgar som kostar multum. Någon gång i livet ska du äga en Ferrari.

Kolla in annonsen här

Nästan ny Skoda – under 90 000 kr

Trött på onödiga hästkrafter och dyra bilar? Här får du en nästan ny bil för bara 88 000 kronor. Tryggt, problemfritt och bra. Och garanterat billigare att skatta och försäkra. Tänk att det går att få en nästan ny Skoda för bara 88 000 kronor. Mycket utrustning har den också. Både elhissar och parkeringsradar ingår.

Kolla in annonsen här

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com