Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

Redaktionen tipsar

Vorsteiner 458-VX piffar upp din gamla Ferrari

Nu kan du äntligen bräcka grannens 488 GTB

Börjar din Ferrari 458 kännas lite gammal? Amerikanska Vorsteiner har rätt medicin för att liva upp din bilgarderob med 458-VX.

Vorsteiner är en amerikansk tillbehörsfirma som tillverkar utseendegodis till bilar som Mercedes-AMG E 63, Porsche Cayman GT4 och BMW i8, liksom till lite mer exotiska modeller som Lamborghini Huracàn, Rolls-Royce Ghost och McLaren 570S.

Spektakulära vingar är alltid bra.

Spektakulära vingar är alltid bra.

Det senaste projektet från Vorsteiner väcker liv i en bil som redan gått ur produktion. Ferrari 458 gick ur tiden i fjol när den ersattes av den turboladdade 488 GTB. Men när Vorsteiner sätter klorna i 458 rycks den bryskt rakt in i nutiden.

En ny kolfiberstötfångare ser inte bara vass ut, utan förbättrar också luftflödet runt fronten. Baktill har en ordentligt tilltagen spoiler i uppgift att hålla ner bakvagnen tillsammans med diffusorn. Notera också de blå avgasslutrören.

Med guldfärgade fälgar ur det egna sortimentet och ett färgschema inspirerat av den italienska trikoloren är Vorsteiners 458-VX komplett.

Foto: Vorsteiner
redaktoren@bytbil.com

Daniel Östlund
daniel.ostlund@bytbil.com
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com