Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

The Grand Tour besöker Skandinavien

Ut på galna äventyr i Skandinavien

Större
Stäng
  • Vi får se vilka äventyr gänget råkar ut för. Foto: Amazon Studios
    Vi får se vilka äventyr gänget råkar ut för. Foto: Amazon Studios
  • Vi får se vilka äventyr gänget råkar ut för. Foto: Amazon Studios

Snart är det säsongspremiär för The Grand Tour, och i det första programmet ska gänget ut på ett galet äventyr i Skandinavien.

Som du säkert vet består The Grand Tour-gänget av de före detta programledarna för Top Gear: Jeremy Clarkson, James May och Richard Hammond. De har lett programmet sedan 2016, och nu är det dags för dem att besöka Skandinavien(!).

A Scandi Flick är första programmet för säsongen, den femte i ordningen. Sedan den tredje säsongen har de ändrat format på programmen. Från att ha varit i ett stort tält med en publik, åker de numera ut på olika vilda äventyr i världen. Vem minst exempelvis inte när de var på Madagaskar och åkte runt i en Bentley Continental (Clarkson, vem annars), Ford Focus RS och en Caterham 310R i minst sagt olämplig terräng?

Den här gången befinner de sig ovanför polcirkeln i Skandinavien. Enligt Amazon ska de tre kompanjonerna (som ofta lämnar varandra åt sitt öde) välja varsin rallybil och passerar genom en ubåtsbas från Kalla Kriget, en racingbana helt i is och även dra sina deras hemgjorda stugor i Norge. Vad kan gå fel?

Det är det första programmet sedan pandemin, då de fick göra två program på hemmaplan i Storbritannien. The Grand Tour – A Scandi Flcik har premiär i morgon, 16 september.

 

Programmet i Skandinavien är det första för säsongen. Foto: Amazon Studios

Anders Nilsson
anders.nilsson@schibsted.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com