Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

Redaktionen tipsar

The Grand Tour besöker Skandinavien

Ut på galna äventyr i Skandinavien

Större
Stäng
  • Vi får se vilka äventyr gänget råkar ut för. Foto: Amazon Studios
    Vi får se vilka äventyr gänget råkar ut för. Foto: Amazon Studios
  • Vi får se vilka äventyr gänget råkar ut för. Foto: Amazon Studios

Snart är det säsongspremiär för The Grand Tour, och i det första programmet ska gänget ut på ett galet äventyr i Skandinavien.

Som du säkert vet består The Grand Tour-gänget av de före detta programledarna för Top Gear: Jeremy Clarkson, James May och Richard Hammond. De har lett programmet sedan 2016, och nu är det dags för dem att besöka Skandinavien(!).

A Scandi Flick är första programmet för säsongen, den femte i ordningen. Sedan den tredje säsongen har de ändrat format på programmen. Från att ha varit i ett stort tält med en publik, åker de numera ut på olika vilda äventyr i världen. Vem minst exempelvis inte när de var på Madagaskar och åkte runt i en Bentley Continental (Clarkson, vem annars), Ford Focus RS och en Caterham 310R i minst sagt olämplig terräng?

Den här gången befinner de sig ovanför polcirkeln i Skandinavien. Enligt Amazon ska de tre kompanjonerna (som ofta lämnar varandra åt sitt öde) välja varsin rallybil och passerar genom en ubåtsbas från Kalla Kriget, en racingbana helt i is och även dra sina deras hemgjorda stugor i Norge. Vad kan gå fel?

Det är det första programmet sedan pandemin, då de fick göra två program på hemmaplan i Storbritannien. The Grand Tour – A Scandi Flcik har premiär i morgon, 16 september.

 

Programmet i Skandinavien är det första för säsongen. Foto: Amazon Studios

Anders Nilsson
anders.nilsson@schibsted.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com