Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Radiostyrda Cybertrucken som gjort braksuccé

Här är årets brutalaste leksak.
En radiostyrd Tesla Cybertruck i skala 1:10.
Och precis som fullstora förlaga säljer bilen som smör.

Tesla och Elon Musk chockade världen när de visade upp Cybertruck i november. Och trots att visningen gick snett när Musk krossade bilens rutor har Cybertruck slagit rekord i beställningar. Enligt en beräkning av Cybertruck Owners Club har 535000 förhandsbeställningar för 100 dollar tecknats på bilen.

Men den som beställt bilen kommer att få vänta fram till 2022 innan leveranserna startar, kanske ännu längre i Sverige.

Här är lösningen om din längtan efter en Cybertruck blir för stor och väntan för lång. Hot Wheels har visat upp en radiostyrd modell i den mastiga skalan 1:10, det innebär att den är över 50 centimeter lång. Även här förekommer viss väntetid, men du ska kunna få den lagom till jul, i deember i år.

Bilen har en toppfart på 40 km/h tack vare ett batteri på 9.9 volt och 3300 mAh. Den har fungerade lysen och en utfällbar ramp för flaket. Dessutom kan du ta bort karossen för att kunna se interiören. Den första upplagan sålde slut direkt, men Hot Wheels jobbar för att få fram flera bilar som ska kunna beställas. Prislappen är omkring 4000 kronor.

Tycker du att prislappen är mastig finns även en liten radiostyrd bil i skala 1:64 från samma leksaksföretag. Den kostar omkring 200 kronor och kan köras i två olika lägen: chill och sport.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com