Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

Redaktionen tipsar

Provkörde sitt kommande inköp – drömbilen brann upp

Drömbilen gick upp i rök

En man skulle få provköra sin kommande drömbil, en Ferrari F355, innan han fullföljde inköpet. Det skulle han inte ha gjort.

Tänk dig scenariot att du ska få provköra din drömbil innan du köper den. Men på motorvägen så blir det problem och bilen börjar brinna. Det är exakt det som hände en man som åkte till Frankrike hela vägen från USA för att köpa en Ferrari F355.

Den framtida ägaren var självklart upphetsad inför sitt köp och filmade när han satt i passagerarsätet och skjutsades runt i bilen. Enligt uppgifter var Ferrarin i fint skick och hade tagits hand om genom åren. Enligt Carscoops var bilen i fråga från 1994, samma år som Ferrari F355 började tillverkas.

Väl uppe på motorvägen började bilen ryka och ta eld. Det slutade med att den brann upp. Som tur var kom ingen till skada. Typiskt nog var de på väg till en verkstad för att serva bilen. Det är en otäck påminnelse om hur snabbt en bil med förbränningsmotor kan brinna upp.

Anders Nilsson
anders.nilsson@schibsted.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com