Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Porschen slaktad - mitt i centrala Stockholm

Utredaren: Tjuvarna förstör något fruktansvärt

Porscheligor slår till mot parkerade bilar och stjäl delar för 100 000-tals kronor. En Porsche 911 Carrera GTS slaktades totalt i ett parkeringsgarage mitt i Stocholm. – De förstör fruktansvärt på unika bilar, reparationerna blir enormt dyra, säger Niclas Antonsson på Larmtjänst.

Tjuvar.slår till mot parkerade Porschebilar runt om i Sverige. Bilarna bryts upp och länsas på delar värda stora belopp.

– Vi känner till ett antal fall, tjuvarna slår till och stjäl dyra delar för 100 000-tals kronor, säger Niclas Antonsson, stöldutredare på Larmtjänst.

Senast i raden att drabbas är en Porscheägare i centrala Stockholm som fick sin exklusiva Porsche 911 Carrera GTS slaktad i ett flerbilsgarage i centrala Stockholm. Bilen har nyligen reparerats efter att ha blivit slaktad en gång tidigare.

Nu klippte tjuvarna upp dörrhandtaget med en bultsax. Därefter har bilen länsats på exklusiva aluminiumfälgar, xenonlampor, baklyktor, hela inredningen och dörrsidorna.

– Det är enormt kostsamma reparationer, tjuvarna förstör fruktansvärt mycket på unika bilar. Och det verkar svårt att skydda sig, de slår till även om bilarna är inlåsta i burar, säger Niclas Antonsson.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com