Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Nu kan du äntligen golfa med stil

Bentley släpper jubileumsklubbor för 150 000 kr

Bentley firar 100 år under 2019 och firar med att släppa golfklubbor. Priset: Omkring 150 000 kr. För oss fattiglappar finns en pegpåse för en hundring.

Trött på att ha klubbor som inte matchar din nya Bentley Bentayga? Ja, många Bentley-ägare tycks vara det. Hela 80 procent av de som äger en Bentley spelar Golf, så Bentley har bestämt sig för att satsa en del på golfsporten.

Lagom till märkets 100 årsjubileum släpps ett golfset i begränsad upplaga till priset av cirka 150 000 kr. Det blir ett av marknadens dyraste golfset.

Vad får du då för pengarna?

Du får både bag och headcovers på köpet faktiskt, och klubborna har en unik Bentley-design och flertalet Bentley-loggor. Greppen har Bentleys berömda diamantmönster. Klubborna är tiollverkade i rostfritt stål, kolfiber, titan elastomer och aluminium.

Precis som med bilarna finns det rejält med extrautrustning till golfseten, bland annat bollar, mörkörer och paraplyer.

En greenlagare går till exempel på 1500 kronor och nio bollar kostar 700 kr.

För oss mindre bemedlade som ändå vill golfa med någon form av stil finns det ett insteg i form av en broderad Bentley-påse med 30 Bentley-peggar, hälften är vita, hälften är svarta. 100 kronor måste sägas vara otroligt prisvärt!

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com