Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Listan över alla Volvo V70 på Bytbil

Modellen kommer att rulla på vägarna i många år till

I går meddelade Volvo att det sista exemplaret av Volvo V70 rullade av bandet på Torslanda för att bege sig till ett museum. Men ingen panik – modellen kommer att fortsätta att rulla på vägarna i många år till. Så här många nya och begagnade V70 finns det på Bytbil.

En sökning på www.bytbil.com efter alla Volvo V70 på hemsidan gav 3 700 träffar på onsdagsmorgonen (onsdagen den 27 april 2016 för de som läser den här artikeln i framtiden). Allt från splitternya 2016-modeller till gamla goa 90-talare från första generationen och bilar som gjort ”många varv runt jorden”.

1997 ersatte V70 den tidigare 850-modellen och en sökning i detta nu, ger just nu 10 träffar på objekt från 1997. Övergången från den första till den andra generationen skedde vid millenieskiftet år 2000 och bland de sökträffarna kan du hitta V70 från båda generationerna. En sökning där och just nu finns det 46 objekt.

Den som vill ha en helt ny V70, en bil som ingen suttit i eller som lastats med sommarstugepackning eller gått fjällen tur och retur, så finns det just nu över 400 splitternya exemplar som har siffran 0 på mätarställningen. Se träffarna här.

Nu har vi bara pratat V70 här, men vi får inte glömma terrängversionen XC70. Av dessa finns det i detta just nu 1465 objekt uppe bland annonserna.

Det var personbilarna, men det finns också en V70 bland våra transportbilar! Det här renoveringsobjektet för den händige.

Foto: Bytbil / Montage
redaktoren@bytbil.com

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com