Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Krossar sin Mercedes G63 AMG - med hjälp av helikoptern

Därför släpper han miljonbilen från 300 meters höjd

Är det här årets dyraste Youtube-klipp? Ryska youtubern Igor Moroz krossar sin Mercedes Geländewagen AMG G63 mot marken med hjälp av helikopter. Miljonbilen förstörs på en sekund.

Att Mercedes Geländewagen och AMG G63-modellen är populära i Ryssland är sedan gammalt. Men Igor Moroz tycks vara ett undantag, eller så handlar allt bara om att få många tittare på Youtube.

Han hävdar att hans AMG G63 varit en pina ända sedan han köpte bilen ny för två miljoner kronor i mars 2018 hemma i Ryssland. Den har behövt repareras varje månad och ibland har den stått på verkstad i flera veckor. Och flera av felen ville handlaren inte reparera trots garanti. Uppgifter i ryska medier gör dock gällande att det ska handla om ett förlorat vad, där Moroz lovat att förstöra sin G63:a från hög höjd.

– Har du någonsin velat förstöra en mobiltelefon som glappar? frågar han i klippet.

Oavsett vad som är helt sant så beslöt sig Moroz att hämnas på sin Geländewagen genom att släppa ner den från 300 meters höjd.  För ändamålet hyrde han in en rysk arméhelikopter. Och visst fungerar tricket. Bilen förvandlas till en oigenkännlig hög med skrot på ett par sekunder. Och filmen har fått 100 000-tals tittare på Youtube. Det är dock inte tillräckligt för att täcka förlusten på ett par miljoner. Dessutom utreds Igor Moroz nu av den ryska polisen.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com