Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Jeep börjar sälja ovanligt tillbehör

När köpte du en mustasch till din bil senast?

Terrängbilstillverkaren Jeep uppmärksammar att det är movembermånad nu och säljer därför mustascher som passar grillen på din bil.

Movember är en rörelse som verkar för mäns hälsa och deras glasklart logiska idé är att odla mustasch för att samla pengar. Hur som helst går det ut på att du som man ska klämma fram en snorbroms under november månad och därmed får forskningen om mäns hälsa mer pengar. Om du undrar hur det går till är det nog bäst om du kollar in deras hemsida.

En av deltagarna i Movember som odlar morrhår är biltillverkaren Jeep och för varje #JeepStache-post på Twitter och Instagram donerar de en dollar till Movemberrörelsen. Och dessutom ska de sälja billösmustascher över hela USA, där hela vinsten går till Movember. I spetsen för initiaitivet står Jeepchefen Mike Manley.

– Ser jag ut att behöva ett hälsotillskott?

– Jag blir så trött på alla hipsteridéer …

Om de kan tänka sig att skicka också till Sverige är oklart, men det kostar inget att fråga. Hur som helst kostar en Jeepmustasch knappt 50 dollar, alltså motsvarande några hundringar. Plus frakt, tull och moms, förstås.

Foto: Jeep
redaktoren@bytbil.com

Daniel Östlund
daniel.ostlund@bytbil.com
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com