Redaktionen tipsar

Här uppfylls dödssjuke Davids sista önskan

”Har inte sett honom så glad på ett år”

Dödssjuke bilentusiasten David hade en sista önskan: Att få åka med i en Ferrari och Lamborghini.
Nu har hans dröm uppfyllts – av bilentusiaster i Arkansas.
– Jag kan inte säga hur mycket det betydde för honom. Jag har inte sett honom så glad på ett år, säger hans moster till KFSM.

Det lokala hospicet Circle of Life i Springdale i Arkansas fick nyligen reda på att en av deras patienter, David, hade en sista önskan. David drömde om att få ta en åktur i en Ferrari eller Lamborghini, men han insåg förstås att det aldrig skulle kunna bli verklighet.

Några omtänksamma sportbilsentusiaster ville dock annorlunda. Efter att personalen på Circle of Life skickat ut hans önskan på Facebook fick de flera svar från människor som ville hjälpa David. Och i tisdags eftermiddag blev hans dröm och sista önskan verklighet. Medieuppbådet var stort och den lokala tv-stationen var där och gjorde reportage. Nu har nyheten spridits över hela USA.

Jeremy Mincke, Quinton Hilburn och Richard Sbarra från Daily Driven Exotics  såg till att Davids önskan att gå i uppfyllelse.

– Jag är kristen och jag känner att mitt uppdrag i livet är att hjälpa andra och att känna sig välsignad att göra något för andra. Ett av sätten jag kan göra detta är genom min passion för bilar och hjälp av vår otroliga bilgemenskap. Så när jag fick höra att de fantastiska människorna på Circle of Life hade en slutlig önskan till en ung man som älskade bilar fanns det ingen tvekan. Vi fick chansen att uppfylla hans slutliga önskan innan han åker hem för att träffa Jesus, säger Jeremy Mincke.

Hopspicet Circle of Life är mycket tacksamma för den hjälp de har fått att förgylla Davids sista tid i livet.
– Jag uppskattar allt Circle of Life har gjort för mig! säger David. Hans moster säger att hon inte sett honom så glad på ett år.

Åkturen blev så lyckad att bilentusiasterna ska skjutsa honom en gång till nu på söndag den 1 december.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com