Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Galna julklapparna: Bilar för 10 miljoner

Se 50 Cents nya vrålåk

Bästa julklapparna är de du köper själv. Det tycker i alla fall rapparen 50 cent. Under julhelgen unnade han sig tre superbilar för 10 miljoner kr: En Rolls-Royce, en Lamborghini och en Ferrari som han sedan tvättade i champagne.

Om du köper julklappar till dig själv är det svårt att bli besviken när du öppnat dem. Fråga bara rapparen 50 Cent, som unnade sig tre ganska fina hårda klappar.
Först köpte han en knallgul Lamborghini Aventador för omkring tre miljoner kronor.
Där hade de flesta stoppat, men 50 Cent slog till på ytterligare ett lyxåk. En Rolls-Royce Cullinan, den nya SUV:en från lyxbilstillverkaren. Bilen är vit, och prislappen är på 440 000 dollar, drygt fyra miljoner kronor. En lycklig 50 Cent visar glatt upp kvittot på sociala medier.
Dags att fira jul och njuta av tidernas två finaste klappar? Nej, inte för 50 Cent. Han är fortfarande köpsugen och får den lokala Ferrari-butiken att öppna mitt i natten. Där gör han ytterligare ett inköp, en klassikt röd Ferrari 488.
– Jag fick dem att öppna upp den här skiten. Jag sa att jag var 50 Cent och ni ska öppna skiten och kolla, det är öppet nu.
Därefter bestämmer han sig för att tvätta bilen med sitt eget champagnemärke: Le Chemin du Roi. Bilen kommer han att använda som sin onsdagsbil, lovar han i sociala medier.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com