Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Galna bilfynden på Black Friday

Spara 123 000 kr på ny BMW-hybrid

Klicka hem en bil på black Friday i dag. Just nu finns det nästan 900 black friday-bilar på BytBil. Vad sägs om att spara 123 000 kr på en ny BMW-hybrid?

Black Friday har på kort tid blivit en riktig shoppingdag i Sverige. Som så mycket annat är det en tradition vi hämtat från USA där Black Friday är den största readagen under året då den ligger som en klämdag under Thanksgiving. Black Friday är ingen helgdag, men många är lediga och hinner shoppa så kreditkortet glöder.

Namnet Black Friday myntades i Philadelphia på 60-talet för att beskriva den stora trafikökningen, och har sedan spridit sig över hela världen. Många butiker hamnar också tillbaka på svarta siffror efter den galna readagen.

Även bilhandeln i Sverige har hakat på Black Friday i Sverige. Du har alla förutsättningar att göra ett riktigt bra bilfynd i dag hos Sveriges bilhandlare oavsett om du är på jakt efter en splitter ny bil eller en begagnad.

Till exempel kan du fynda en helt ny BMW 530e iPerformance med hybridteknik för endast 555 000 kr inklusive vinterdäck. Bilen är nedsatt från 678 000 kr, så det innebär att du sparar 123 000 kronor plus över 20 000 kr på en uppsättning original vinterhjul. Och det samtidigt som de andra bilmärkena inte ens klarar att leverera hybrider till köpare som står i kö. Bilen ger dig dessutom nedsatt förmånsvärde – lite black friday från Skattemyndigheten också.

Här under hittar du massor av bilar som du kan klicka hem i dag. Du kan också gå till sökningen här på BytBil, och skriva Black friday i sökfältet för att få alla bilar med galna fyndpriser i dag. Lycka till!

Redaktören
redaktoren@bytbil.com
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com